Информация за сладкарска работилница Искам още

           Сладкарска работилница "Искам Още" е наследник на петдесет годинишни семейни традиции в сладкарството и печивата. Малкият ни, но сплотен екип, изработва своите много вкусни торти, петифури, бисквити, козунаци, хляб, сладкиши с много старание и любов. Използваме както стари и изпитани домашни рецепти, така и непрестанно обогатяваме асортимента и с нови разработки.

          Захранваме жив ръжен квас, който се влага в направата на рогчета и сладък хляб (козунак) и не се прави компромис с качеството на крайните продукти. Влагат се истинско краве масло, мляко и кокоши яйца. Основните подправки в печивата, като канела, натурална ванилия, карамфил и др. са био сертифицирани, с лесно проследим произход. Не се използват готови смеси или изкуствени съставки. Работи се със суровини от сертифицирани производители или вносители, удобрени от Агенцията по храните.

          В разнообразния асортимент на работилницата влизат декорирани детски торти, торти за юбилеи и празненства, сладки и солени печива, над 15 вида бисквити, рогчета, козунаци с квас, печива без брашно и захар, три вида баклава, мъфини и петифури.

Като фенове на вкусната и балансирана храна, предлагаме продукти, които самите ние харесваме и консумираме с удоволствие.

Нашата дългосрочна цел е повече хора да опитват сладките и солени изкушения и да се насладят на сътвореното с много старание и ентусиазъм.