Дизайнерска, детска торта с цветни захарни цветя по поръчка, торта Червено кадифе за рожден ден, парти, годишнина с 3D фигури и надпис, торта за вкъщи, веган торта

75,00 лв.

Кат.№202

Блатовете за всички торти са изпечени в нашата работилница, като Не използваме готови смеси за тях. Кремовете също се приготвят на място и са без добавено брашно и нишесте.

Торта Червено кадифе - четири пухкави маслени блата, редуващи се с плътен крем от крема сирене и масло, ароматизиран с натурална ванилия и кора от био портокали. 

Декорацията е от ръчно изработени в нашата работилница триизмерни цветя от цветно захарно тесто. Цветовите варианти са неограничени. Надписът е от крем.

Представената торта има минимум 10 парчета, диаметър около 20 см. Големината на тортата може да варира. 

Предлагаме и други варианти за основа за тортата:

Торта Чудо - осем тънки медени блата слепени с млечно-маслен крем.

Торта Искам още -  три бананови блата с Грахам, подсладени с кафява захар и фурми, редуващи се с богат и плътен крем от крема сирене и масло, ароматизиран с натурална ванилия и кора от био портокали.

Шоколадова торта - блат Брауни, и дебел пласт крем от Маскарпоне и течен шоколад.

Торта Двоен шоколад -  два вида блат - Блат Брауни и влажен какаов блат, редуващи се с крем Шоколадов ганаж или подсладено Маскарпоне.

Торта Шоколадов трюфел - Ронлив маслен блат с какао и бадеми, и богат шоколадов слой от млечна сметана, масло, натурален шоколад, ром, бисквитени трохи.

Веган вариант:

Пухкав какаов блат с кокосово масло и бадеми, и богат шоколадов слой от кокосово мляко, натурален шоколад, кокосово масло, ром.

 

 

12 парчета, около 20 см.

 Време за изработка и доставка 3 работни дни.

Доставка само за София.

 

За повече информация и поръчки на тел. 0888 384645 или на order@iskam-oshte.bg

Подобни продукти