Дизайнерска, детска торта Малък химик, торта по поръчка за детски рожден ден с 3D фигури, голяма декорирана торта за химик, торта за момиче и момче, торта за вкъщи

96,00 лв.

Кат.№ 2130

Блатовете за всички торти са изпечени в нашата работилница, като Не използваме готови смеси за тях. Кремовете също се приготвят на място и са без добавено брашно и нишесте.

 

 

Предлагаме различни варианта на основа за тортата:

Торта Чудо - осем тънки медени блата слепени с млечно-маслен крем.

Торта Искам още -  три бананови блата с Грахам, подсладени с кафява захар и фурми, редуващи се с богат и плътен крем от крема сирене и масло, ароматизиран с натурална ванилия и кора от био портокали.

Торта Кадифе - пухкави маслени блатове, слепени с крем от крема сирене, масло, ароматизиран с натурална ванилия и кора от био портокали.

Шоколадова торта - блат Брауни, и дебел пласт крем от Маскарпоне и течен шоколад.

Торта Двоен шоколад -  два вида блат - Блат Брауни и влажен какаов блат, редуващи се с Крем шоколадов ганаж или подсладено Маскарпоне.

Торта Шоколадов трюфел - Ронлив маслен блат с какао и бадеми, и богат шоколадов слой от млечна сметана, масло, натурален шоколад, ром, бисквитени трохи.

Веган вариант:

Пухкав какаов блат с кокосово масло и бадеми, и богат шоколадов слой от кокосово мляко, натурален шоколад, кокосово масло, ром.

 

Тортата има минимум 16 парчета, диаметър около 25 см.

3D Декорация от захарна паста.

Трайност: 7 дни.

Съхранение в хладилник.

Време за изработка и доставка 3 работни дни.

Доставка само за София.

 

За повече информация и поръчки на тел. 0888 384645 или на order@iskam-oshte.bg

Подобни продукти