Декорирани петифури с надпис различни вкусове по поръчка за рожден ден, парти, юбилей, парти плато с петифури микс, индивидуално пакетирани с доставка до дома и офиса, парти сладки хапки, кетъринг

1,90 лв.

Кат.№ 5029

Предлагаме парти плато с различни вкусове петифури. Могат да се поръчат от всички видове, които изработваме. Ще ги подредим красиво в плато, готови за поднасяне. Декорацията е също по желание. Цената е за 1 бройка.

Блатовете за всички петифури са изпечени в нашата работилница.

Предлагаме различни вкусове на петифурите:

Петифури Парфе - Маслен блат Кадифе и нежен, желиран крем от заквасена сметана, крема сирене и млечна сметана, ароматизиран с ванилия.

Шоколадови петифури - Блат Брауни, крем от Маскарпоне и течен шоколад.

Петифури Двоен шоколад - Два вида блат - Блат Брауни и влажен какаов блат, между тях крем Шоколадов ганаш (шоколад, млечна сметана и масло) или крем от подсладено Маскарпоне.

ПетифуриЧудо -  Тънки медени блатчета, редуващи се с млечно-маслен крем.

Петифури Искам още - Бананов блат с Грахам, подсладен с кафява захар и фурми, и крем от крема сирене и масло, ароматизиран с натурална ванилия и кора от био портокали.

Петифури Кадифе - Маслен блат, оцветен с безвредна сладкарска боя, крем с крема сирене, масло, ароматизиран с натурална ванилия и кора от био портокали.

Петифури Маскарпоне -  различни на вкус шоколадови блата, Брауни, Влажен какаов блат и Маслен блат Кадифе с какао, крем от маскарпоне и млечна сметана, подсладен с кафява захар и ароматизиран с ванилия и настъргана кора от био лимони. Към крема може да се добавят парченца шоколад, лиофилизирани малини или ягоди.

Можем да направим комбинация от различни блатове и крем в зависимост от вкусовите предпочитания на всеки клиент.

Цената е за един брой.

Трайност 7 дни. Съхранение в хладилник.

Време за изработка и доставка 3 работни дни.

Доставка само за София.

За повече информация и поръчки на тел. 0888 384645 или на order@iskam-oshte.bg

Подобни продукти