Декорирани петифури Искам още с бяла глазура, индивидуално пакетирани петифури по поръчка и на едро, за рожден ден, парти, кетъринг

1,90 лв.

Кат.№ 2256

Предлагаме различни варианта на основа за петифурите:

Петифури Чудо - Осем тънки медени блата, редъващи се с млечно-маслен крем.

Петифури Искам още - бананов блат с Грахам, подсладен с кафява захар и фурми, редуващ се с крем от крема сирене и масло, ароматизиран с натурална ванилия и кора от био портокали.

Петифури Кадифе - маслен блат, оцветен с безвредна сладкарска боя, крем с крема сирене, масло, ароматизиран с натурална ванилия и кора от био портокали.

Шоколадови петифури - блат Брауни, и богат слой от крем от Маскарпоне и течен шоколад.

Петифури Двоен шоколад - Два вида блат - Блат Брауни и влажен какаов блат, редъващи се с крем шоколадов ганаж или подсладено Маскарпоне.

Петифури Шоколадов трюфел - Ронлив маслен блат с какао и бадеми, и богат шоколадов слой от млечна сметана, масло, натурален шоколад, ром, бисквитени трохи.

Предлагаме и Веган вариант:

Пухкав какаов блат с кокосово масло и бадеми, и богат шоколадов слой от кокосово мляко, натурален шоколад, кокосово масло, ром.

Можем да направим комбинация от различни блатове и крем в зависимост от вкусовите предпочитания на всеки клиент. Декорацията е от бяла глазура, филиран бадем, ягоди и други, но също може да се промени в зависимост от желанието.

Всяка петифура е поставена в отделна хартиена капсула, като има възможност да бъде сложена и в прозрачна кутийка с капаче. Можем са поръчаме ядлив надлис или картинка.

Подходящи са и за детски рожден ден или друг детски празник, кръщене, сватба, юбилей.

Блатовете за всички петифури и торти са изпечени в нашата работилница, като НЕ използваме готови смеси за тях.

Кремовете също са приготвени с много старание и умение и са БЕЗ добавено брашно и нишесте.

Цената е за един брой.

Трайност 7 дни.

Съхранение в хладилник.

Време за изработка и доставка 3 работни дни.

Доставка само за София.

 

За повече информация и поръчки на тел. 0888 384645 или на order@iskam-oshte.bg

 

Подобни продукти